
Hozzávalók 4 személyre:
- 2 evőkanál olívaolaj
- 15 dkg vöröshagyma
- 15 dkg sűrített paradicsom
- 1 dl víz
- 1,5 dl tejszín
- 60 dkg csirkemell
- só, bors, chili

Elkészítés:
Forró olívaolajon megpirítjuk a kockára vágott hagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, majd felöntjük a vízzel és a tejszínnel. Sózzuk, borsozzuk, ízlés szerinti mennyiségben chilit teszünk bele, majd összeforraljuk. A kész gnocchit a forró szószban átforgatjuk, hogy átmelegedjen. A csirkemellet csíkokra vágjuk, olajon sóval és borssal ízesítve megpirítjuk, majd tálaláskor a tésztára halmozzuk.
Elkészítési idő: 15-20 perc
![]() A legfrissebb szám tartalmából: • Bográcsban főtt ínyencségek |