Gasztro

Almás, füstölt pisztrángos sóskasaláta

Almás, füstölt pisztrángos sóskasalátaHozzávalók:

  • 20 dkg friss sóska
  • 2 édes, piros alma
  • 30 dkg füstölt pisztráng
  • 1 citrom
  • extra szűz olívaolaj

Elkészítés:

Facsarjuk ki a citrom levét egy tálba, öntsünk hozzá fél liter vizet. Vágjuk fel gerezdekre az almát, tegyük a citromos vízbe, hogy ne barnuljon meg. Mossuk meg a sóskát alaposan, csöpögtessük le, a halat szeleteljük fel, ha szükséges, húzzuk le a bőrét. Tálalás előtt vegyük ki az almákat a vízből, keverjük hozzá a sóskát és a halat. Olívaolajjal locsoljuk meg a salátát.

Tipp:
Rendkívül egyszerű, de nagyon különleges és finom étel, könnyű tavaszi vacsorának vagy gyors szombati ebédnek egyaránt kiváló lehet.

 

Joghurttorta friss gyümölcsökkel
A júliusi tartalomból:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top