Hozzávalók:
- 20 dkg feta sajt
- 2-3 friss rozmaringág
- 2 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint szárított erős paprika
- színes bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 dl napraforgóolaj
Elkészítése:
Vágjuk a fetasajtot 2×2 cm kockákra, majd készítsük el a marinádot: keverjük össze a kétféle olajat, adjuk hozzá a felaprított fokhagymát, a rozmaring leveleket, morzsoljuk hozzá az erős paprikát és adjuk hozzá a borsot.
A sajtkockákat tegyük egy tálba, öntsük rá a fűszeres olajat.
Tegyük egy napra a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.
Tipp: Ha az olaj elfedi a sajtot, hetekig tárolhatjuk a hűtőszekrényben |
Előkészítés: 10 perc
210 kcal/adag
A legfrissebb szám tartalmából: • Bográcsban főtt ínyencségek |