Gasztro

James Bond pezsgője humusszal, avagy mire vágynak a sztárok?

Cukormentes lekvár, frissen facsart narancslé, mentes víz, gyümölcstál, diétás kóla – a 80-as évek legendás sztárjai kívánságlistáin nincsenek kirívó kívánságok. Persze az ember 50 körül már megnézi, mit eszik és iszik...

A 80-as évek legnagyobb sztárjai érkeznek Budapestre október 2-án, s mint ilyenkor mindig, a művészek jó előre elküldték, mit szeretnének enni-inni az ittlétük alatt.

Boy George például ásványvizeket, teát és gyümölcsleveket fogyaszt, de a csapata kért szójatejet és diétás kólát is. A listán szerepelnek még friss gyümölcsök és zöldségek, na meg humusz és görög ikrasaláta is. A pezsgő esetében viszont nem kispályáztak: két márkát is megjelölt a Do You Really Want to Hurt Me előadója: vagy a világ legnagyobb és leghíresebb pezsgőházából egy palack Moët et Chandon, vagy James Bond kedvencéből, a Bollinger-ből kér egy üveggel.

 
Kim Wilde
Kim Wilde
 
Boy George
Boy George

Rick Astley lekváros pirítósra vágyik teával és kávéval, de jöhet egy kis narancslé is, ásványvizek és diétás kóla. Kim Wilde csapata is kért egy pezsgőt, bár a márkát nem részletezte, sokkal fontosabb neki, hogy legyen az öltözőben egy egész alakos és egy sminktükör is.

Paul Young és kísérete az egészséges táplálkozást néhány adag chips-szel bolondítja, na meg fél üveg (!) whiskey is lecsúszna a koncert után. Nik Kershaw is a gyümölcslevekre esküszik, de kortyolna némi minőségi bort is, és persze jöhetnek szendvicsek és némi rágcsa is.
 
A megakoncertnek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont, álló és ülőhelyek egyaránt kaphatóak – 9.900Ft, 16.900 és 23.900 Ft jegyárakon az Aréna és az Interticket országos jegyirodáiban, valamint a www.interticket.hu és www.ticketa.hu on-line jegyrendelő oldalakon.

Bővebben a koncertről: www.hereandnow.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top