Gasztro

Kétmillióért kelt el a levendulás linzer

Az utolsó pillanatban rekordösszeget, kétmillió forintot ajánlottak a makói Tóthné Libor Mária, azaz Limara különleges levendulás süteményéért a segitsüti.hu jótékonysági árverésén.

Limara jótékonysági árverésre felajánlott citromos-levendulás krémmel töltött linzerszíveit az AXA csoport nevű felhasználó vitte el – kereken 2 millió forintért. A blogger Limara  szívügyének tekintette ezt a civil kezdeményezést, és mindenképpen részt szeretett volna venni az akcióban.

Limara linzerszívei citromos-levendulás krémmel
Limara linzerszívei citromos-levendulás krémmel

 

A befolyt 2.779.078 forintot a budapesti I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika és a Szegedi Tudományegyetem Gyermekklinikájának támogatására fordítják a szervezők.

A főállású édesanya, aki híres kenyérsütőként ismert, nyáron kezdett el kísérletezgetni a levendulával: szinte mindenbe belekeverte, így családja már megkóstolhatta a levendulás fagyit és kalácsot is.

Limara linzerszívei citromos-levendulás krémmela receptért katt ide! »

Limara blogja: www.limarapeksege.blogspot.com »

Extra: különleges meglepetések a Segítsüti.hu-n! »

Fotó: Limara

Kétmillióért kelt el a levendulás linzerGasztroforradalmár-nők: interjú az ország 4 leghíresebb gasztrobloggerével
Bűnöznek néha a szupermarketben? Odakozmálják olykor az ételt? Mi az, amit soha meg nem ennének? Interjú Bodrogi Eszterrel, Mautner Zsófiával, Péter Annával és Vrábel Krisztinával. »


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top