Gasztro

Karácsonyi kávékülönlegesség: pezsgő karamellhabbal

A változatosság gyönyörködtet, tartja magát a kávé világában is a cicerói mondás.

A Nespresso idén is izgalmas, limitált kiadású kávévariációkkal köszönti az ünnepeket: ezúttal kivételesen a korábbi évek három legnépszerűbb kreációját vásárolhatjuk meg.

A különleges ízvilágú kávék remek kísérői az ünnepeknek, sőt ínyenc finomságok is készülhetnek belőlük, mint például ez a pezsgőkülönlegesség. 

 Pezsgő Karamell Variations habbal


Karácsonyi kávévariációkHozzávalók (10 főre):

•    1 üveg (7,5 dl) pezsgő
•    10 db Variations Karamell kapszula
•    3 db zselatin lap
•    80 ml cukorszirup
•    10 gr cukor

Elkészítés:

Készítsd el a 10 db Variations Karamell kávét, öntsd egy tálba, majd add hozzá a zselatinlapokat. Addig kevergesd, amíg a zselatinlapok teljesen felolvadnak, majd keverd hozzá a cukorszirupot és a cukrot.
Az egészet öntsd bele egy 0,5 liter űrtartalmú habszifonba és tedd a hűtőbe 4 órára.

Tálalás:

Tölts pezsgőt a poharakba, majd koronázd meg a kávéhabbal, és mihamarabb kínáld vendégeidnek!

Elkészítéshez szükséges idő: 10 perc, plusz 4 óra hűtés


Kávévariációk karácsonyra

A Vanília kapszulák a legelső Variations trió tagjaként, 2006-ban jelentek meg, míg a Mandula variáció 2007-ben, a Karamell kapszulák pedig 2008-ban bizonyultak a legnépszerűbbnek a kávéimádók körében.
A Nespresso Variations alapja a Livanto Grand Cru kávéőrlemény, amelyet teljes egészében természetes, finom, természetes aromákkal bolondítottak meg. A 2010-es karácsonyi kollekció valamennyi tagja 6-os intenzitású, tehát kellemes, közepesen pörkölt kávéőrlemény.

Karácsonyi kávévariációkVanília – A gazdag, bársonyos vaníliaaromák és a Livanto Grand Cru harmóniája. A telt ízvilágú kávékülönlegesség nagyszerűen illik a karácsonyi süteményekhez.
Ár: 124 Ft/kapszula (1 doboz =1240 Ft)

Karácsonyi kávévariációkKaramell – A karamell édes, lágy ízvilágát a Livanto Grand Cru karakteres, pörkölt jegyei egészítik ki. A kávékülönlegesség gyermekkorunk karácsonyának ízeit és illatait idézi.
Ár: 124 Ft/kapszula (1 doboz =1240 Ft)

Karácsonyi kávévariációkMandula – Az édes, „toast” ízjegyeket tartalmazó mandula és a Livanto Grand Cru találkozása. Íze leginkább a téli estéken fogyasztott mandulás süteményeket idézi, Amaretti kíséretében még finomabb.
Ár: 124 Ft/kapszula (1 doboz =1240 Ft)

A legnépszerűbb kávévariációk november 29-én érkeznek Magyarországra.

Hol vásárolhatod meg őket?

• interneten: www.nespresso.com »
• a Nespresso Boutique-ban: 1061 Andrássy út 27. Hétfőtől péntekig 10:00–19:00 között.
Szombaton 10:00–17:00 között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top