Gasztro

Desszertkávé – nem csak ínyenceknek

Vadiúj ízzel indította az évet a Starbucks.

Könnyedebb ízek a kínálatban

Január 4-étől kapható a Starbucks téli kínálata, mely a szemeskávé-újdonság mellett olyan szívvel díszített bögréket és termoszokat is tartalmaz, amelyekkel Valentin-napon is biztosan örömet okozhatsz szeretteidnek.

A Starbucks a legendás seattle-i Canlis étterem séfjeivel közösen fejlesztette ki ezt a kávét, amely méltó lezárása lehet az étkezéseknek.
A Starbucks a legendás seattle-i
Canlis étterem séfjeivel közösen
fejlesztette ki ezt a kávét,
amely méltó lezárása lehet az
étkezéseknek.

Az év első újdonsága: maga a mennyország!

A Guatemala Casi Cielo® névre keresztelt latin-amerikai szemes kávé minden cseppjében a hagyományokat és a kiváló minőséget egyesíti. A Casi Cielo kávébabjai rendkívül magasan teremnek, emiatt tartják róla sokan, hogy ez a kávé „maga a mennyország”.

Nem meglepő, hogy sokan szeretik, hiszen ízében kellemes virágos aroma, pici citromos savasság és leheletnyi kakaós íz keveredik. A Casi Cielo kifejezetten desszertkávé, mely remekül párosítható Starbucks desszertekkel, de csokoládéval, karamellával, bogyós gyümölcsökkel és sajtokkal párosítva még különlegesebb ízekre lelhetünk benne.

A Guatemala Casi Cielo® exkluzivitásához tesz hozzá, hogy minden évben csak az év első pár hónapjában kapható. Január és március között a Starbucks budapesti üzleteiben is érdemes egy próbát tenni!

Tipp: Egy Guatemala Casi Cielo szemeskávé vásárlása esetén most egy TALL szűrt kávét kapsz ajándékba!

Szűrt kávé – a klasszikus ízvilág kedvelőinek

A karácsony ünnepi lakomái és édességei után jobban esik egy ízében egyszerűbb, de mégis aromás szűrt kávé, más néven: hosszú kávé.
A szűrt kávé remek frissítő, hiszen koffeintartalma magasabb, mint az eszpresszónak. Ezek a szűrt kávék könnyedebb, klasszikus ízvilágot testesítenek meg, hiszen csak tejjel és tejszínnel ízesítik őket – így a magas kalóriabeviteltől sem kell tartanod. 

Már 3 kávézó Budapesten

A WestEndben és a Mammutban lévő üzletek mellett a Starbucks megnyitotta harmadik budapesti üzletét az Erzsébet krt. 53-as szám alatt. A galériás, modern és hagyományos belsőépítészeti elemeket ötvöző kávéház a legnagyobb budapesti Starbucks. A kávézó több elkülönített teremből áll, így kiváló helyszín lehet egy randihoz, vagy akár nagyobb baráti társaságok találkozásához is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top