Gasztro

A Sülvefővén most 100 ezer forintot ér a legjobb reggeli!

Fonott kalács és főtt sonka? Vagy répatorta és egy kis tojáslikőr? Sonka nélkül töltöd az ünnepet, mert vegetáriánus vagy? Tormabolond a család és a muffinba is torma kerül? Vagy egyszerűen csak tojás, tojás, tojás? Idén tavasszal a húsvét mindannyiunké!

Nézzük csak, a tökéletes húsvéti reggelihez… hm, mi is is kell? Ahányan vagyunk, annyiféleképpen képzeljük el, állítjuk össze a tavasz egyik legfontosabb ünnepének ételsorát. Aminek első felvonása a napindító reggeli. Kíváncsiak vagyunk, ti mikkel rukkoltok elő ilyenkor!
Annyira kíváncsiak vagyunk, hogy a legjobb, legtökéletesebb receptet most díjazzuk is: 100 ezer forinttal! A nevezéshez mindössze annyit kell tennetek, hogy április 11–26. között feltöltitek a Sülvefőve oldalra egy húsvéti reggeli receptjét. Aztán az 5 csillag segítségével értékelitek a többiek által feltöltött recepteket. A játék fődíját, a 100 ezer forintot az nyeri, aki a legjobb értékeléseket kapja a többi felhasználótól.
Fontos, hogy a játékban csak saját recepttel és csak fotóval együtt (!) közreadott recepttel vehettek részt. A feltöltésnél a kategóriák közül válasszátok a „húsvét” megjelölést. Csak regisztrált felhasználók tölthetnek fel receptet és csak regisztrált felhasználók értékelhetik a recepteket. A fődíjat az a felhasználó kapja, aki a legmagasabb átlagú értékelést kapja a csillagokból álló, 5 fokozatú skálán. Minden recept mellett látszani fog, hogy addig hányan értékelték és hányas átlagértékelést kapott, így folyamatosan követhetitek, hogyan is álltok. Ha több receptnek lesz ugyanolyan az értékelési átlaga, az nyer, amelyikre a legtöbb értékelést adjátok le.

Figyelem: eredményhirdetés 2011. április 28-án. Hajrá, mutassátok meg, milyen a tökéletes húsvéti reggeli és vigyétek el a fődíjat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top