Gasztro

Éttermet nyit Bon Jovi

A rocksztárságot nemcsak csajozásra és fehér porok irdatlan mennyiségű fogyasztására lehet használni, hanem nemesebb célokra is: Jon Bon Jovi most éppen közösségi éttermet nyit a rászorulók megsegítésére.

Éttermet nyit Bon JoviVan, aki jótékonykodik, és akad, aki mindenki fejét leüvölti a konyhában!

A hajléktalanok támogatása után Jon Bon Jovi Soul Kitchen (nem hisszük, hogy a Gryllus Dorka-filmből kölcsönözte volna…) néven közösségi éttermet nyit szülővárosában, New Jersey-ben. Egy denveri kávézó adta az ötletet a sztár számára, hogy alacsony árú, sőt bizonyos esetekben ingyenes ételeket kínáljon különféle közösségi munkákért cserébe.

Michiganben például egy étterem a helyi farmerek fóliáinak felhúzását támogatta ilyen formában. Jon így szeretné felhívni a figyelmünket arra, hogy egy étteremnek nem csak az lehet a feladata, hogy megetessen bennünket és pénzt keressen rajtunk. Stílszerűen, az egyik slágerével szólva, reméljük, hogy a Soul Kitchen ‘Always’ megmaradhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top