Gasztro

Bizarr, de igaz: itt a kollagénes sör!

A japánok imádnak mindent, ami egy kicsit is extrém. Most például azt találták ki, hogy keverik a kollagént a sörrel. A bőrnek is jó, meg gigánknak is – állítólag.
Bizarr, de igaz: itt a kollagénes sör!Tudtátok, hogy a sör a fogyókúrában is segíthet? Bizony ám!

Azt eddig is tudtuk, hogy a sör folyékony kenyér. Meg hogy főzni is lehet vele – például malacsültet, de akár még éticsigát is! És hogy hajpakolást is lehet belőle készíteni és akkor kiszőkíti a tincseket. De hogy a bőrre is jó hatással van – ez új! Na jó, ehhez az is kell, amit a japánok nemrégiben kitaláltak: kollagénport kevernek hozzá!

Bizarr, de igaz: itt a kollagénes sör!Ettől pedig olyan, de olyan hab képződik rajta, hogy azt bármelyik csapos megirigyelhetné. Ám az esztétikánál fontosabb, hogy ha ezt lekanalazzuk róla és megesszük, azzal a bőrünknek is jót teszünk, merthogy „természetes úton” visszük be a plusz kollagént. Öröm az ürömben, hogy ezt egyelőre csak a japánok élvezhetik, Európában ugyanis még nem kapható a ránctalanító sör.

Fotó: Walker Plus

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top