Gasztro

Ilyen, amikor szerelmes egy szakács

Ewan Mcgregor imádja a veszélyes kalandokat, amivel rendszerint az őrületbe kergeti a feleségét. Legújabb hobbijával ráadásul már a konyhában is átvette az irányítást.

Ilyen, amikor szerelmes egy szakácsIlyen Ewan, amikor éppen szexi motoros!

Szerintetek mi történik, amikor egy szakács és egy kutató egymásba szeretnek? Alighanem sistereg körülöttük a levegő, tökéletes köztük a kémia és a szabad vegyi értékek is megtalálják a párjukat, igaz? Valami ilyesmi történik Ewan McGregor legújabb filmjében is, a Tökéletes érzékekben is, ahol a skót színész séfként, ráadásul hősszerelmes séfként domborít.

Fotó: eater.com
Fotó: eater.com

Hogy minél hitelesebb legyen a karaktere, a forgatást megelőzően Ewan hónapokon keresztül dolgozott egy étteremben, és annyira megszerette a keverést-kavarást, hogy otthon azóta igyekszik hetente legalább egyszer elkápráztatni a feleségét. Állítólag rizottóban már egészen jó, de elmondása szerint akkor lesz igazán büszke magára, ha tisztességesen el tud majd készíteni egy bélszínt. Hozzánk jöhet bármikor, igaz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top