Gasztro

Megvan a WAMP-torta!

Július 17-én lesz ötéves a WAMP, más néven a vasárnapi művészpiac. Ennek apropóján pályázatot írtunk ki a Sülvefővén, és jelentjük, megvan a nyertes!
Megvan a WAMP-torta!
Tortaötletet keresel? Mit szólsz a banános-csokishoz?

Lila gyümölcsös eső – ez a fantázianeve annak a látványos kreációnak, amit bubble nevű felhasználónk küldött be. A születésnapi tortát büszkén mutatjuk be vasárnap az Erzsébet téri WAMP-on, a Sülvefőve saját standján, a látogatók nem csak gyönyörködni tudnak benne, hanem meg is kóstolhatják.

Bizony ám, több száz darabot készítünk ugyanis belőle, hogy mindenkinek jusson – vagy legalábbis a leggyorsabbaknak. Szóval gratulálunk bubble-nak, gyertek és kóstoljátok meg! Akinek nincs rá lehetősége, készítse el otthon, és töltse fel a saját verzióját a Sülvefővére, kíváncsian várjuk.

 
Kíváncsi vagy a többi pályázó alkotására? Blahunka Ági például egy málnás pavlovát küldött nekünk, míg Gy. Zsuzsi színekben tobzódó Alfa Romeo tortát készített. Ha kíváncsi vagy a többi alkotásra, kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top