Gasztro

Tölts fel egy receptet, és nyerj római utat!

Pizzák, tészták, tiramisu és az isteni olasz fagylalt! Mindenki imádja az olasz konyhát, ami az ízletes, ráadásul általában pofonegyszerű és gyors ételek kifogyhatatlan kincsestára. Neked mi a specialitásod? Mutasd meg kedvencedet a Sülvefővén, és nyerj!

Töltsd fel kedvenc olaszos ételed receptjét (fotóval!!!) a Sülvefővére, és nyerd meg a kétfős álomhétvégét Rómába!

Mit kell tenned?

Töltsd fel egy olasz étel receptjét 2011. szeptember 19. és október 2. között a Sülvefővére, ne felejtsd el a fotót sem!

Ez lehet leves, főétel, desszert, vagy akár ital, a lényeg, hogy az olasz konyha jellegzetes alapanyagait és módszereit használd.

Tölts fel egy receptet, és nyerj római utat!Feltöltéskor mindenképpen az „Olasz” kategóriába tedd a recepteket!

A beérkezett receptek közül a Sülvefőve séfjeiből álló zsűri választja ki a legjobbat, legizgalmasabbat, melynek alkotóját egy fantasztikus, két személyre szóló hétvégével jutalmazzuk Rómában!

Ki vehet részt?

A játékban csak 2011. szeptember 19. és október 2. között, fotóval együtt feltöltött, eredeti saját recepttel lehet részt venni.

Csak regisztrált felhasználók tölthetnek fel receptet. A feltöltésnél ne felejtsd el kiválasztani a kategóriák közül az „Olasz” kategóriát.

A fődíjat az a felhasználó kapja, akinek a receptjét a Sülvefőve séfjeiből álló zsűri (Mautner Zsófia, Wossala Rozina, Harmath Csaba, Hernyák Tamás, Szőke Jani) a legjobbnak ítéli.

Mit nyerhetsz?

A fődíj egy páros hétvége Rómában: repülőjegy oda-vissza 2 fő részére, repülőtéri illeték, elhelyezés 2 főre részére 4 csillagos szállodában, reggelivel. A szolgáltatás 2011. december 31-ig használható fel, a kiemelt idegenforgalmi időszakok kivételével (karácsony, szilveszter), szabadon választott időpontban, hétvégén vagy hét közben. A nyeremény nem tartalmazza: repülőtéri transzfer, utas, baleset- és poggyászbiztosítás, múzeumi belépők, helyi tömegközlekedés díja, valamint bármiféle fizetős szolgáltatás, amit a nyertes a szállodában igénybe vesz (minibár, étkezés stb.).

Kedvet kaptál? Akkor csak kattints ide, és indulhat is a játék!

Eredményhirdetés: 2011. október 5.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top