Gasztro

ÍZEK és BOROK

Kíváncsi vagy arra, hogy a brazil konyha miben tér a magyartól? Mi az indiaiak kedvenc édessége? Mitől lesz egy chéf Michelin csillagos? Van-e a különbség a női és a férfi borászok között? Vagy hogy melyik magyar ételhez melyik magyar bor passzol?

Gyere el a HUNGEXPO új kiállítására, az ÍZEK és BOROK-ra, 2011. november 18-20. között, és minden kérdésedre választ kapsz!

Kóstolj bele különböző nemzetek ízeibe és kortyolj kiváló magyar borokat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, ahol kulturális programok és koncertek szórakoztatnak majd este 10-ig.

Egy fedett, fűtött pavilonban idézheted fel a nyári és kora őszi fesztiválok kellemes hangulatát, megkóstolhatod különböző nemzetek ételspecialitásait, ízelítőt vehetsz Magyarország 20 vezető éttermének kínálatából, tanácsokat kérhetsz a neves magyar és külföldi chéfektől.

ÍZEK és BOROK

Belekortyolhatsz kiváló magyar borokba és pálinkákba, ötleteket meríthetsz, hogy mi kerüljön az asztalra az ünnepek közeledtével. Ha valamelyik nedű különösen ízlett, azt kicsi vagy nagy tételben kedvezményesen megvásárolhatod a helyszínen.

Ha egy kicsit a mozgásnak is szeretnél hódolni, az ÍZEK és BOROK-ra váltott belépőjegyeddel megtekintheted az egyidejű rendezvényeket is. A Hó-Show-n kipróbálhatod a BigAirBag-et, a Spa&Wellness-en csatlakozhatsz Norbiékhoz, és részt vehetsz (szombaton) az általuk vezényelt Update1 aerobic napon.

ÍZEK és BOROK

Chill-out-nak az esti koncerteket ajánljuk. Egy pohár ital mellett élvezheted pénteken este a Jazzy Rádió közreműködésével nálunk fellépő Group’N’Swing-et, szombaton a Budapest Bárral énekelheted a régi, ám örökéletű slágereket. Ehhez egy tapodtat sem kell lépned, a „G” pavilonban megtalálsz mindent.

Gyere el, lazíts egyet és élvezd barátaiddal az ízeket és borokat!

Bővebb információ, részletes program, kedvezményes online jegyvásárlás: www.borokesizek.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top