A csokoládéból készült gyümölcsöstál nemcsak mutatós, de finom is. Így készítsd el, lépésről lépésre:
1. Fújj fel egy normál méretű lufit – ha gondolod, le is moshatod –, majd rögzítsd ragasztószalaggal egy mélyebb tálba, amiben megáll.
2. Attól függően, hogy mekkora tálat szeretnél, olvassz meg 1-2 tábla barna és/vagy fehér csokoládét, majd egy kancsó segítségével először a barna, majd a fehér csokit csorgasd a lufira!
3. Tedd be a hűtőbe!
4. Miután az első két réteg megdermedt, csorgass rá további rétegeket, majd tedd be újra a hűtőbe!
5. Ha a csoki megkeményedett, fordítsd fejjel lefelé, és vedd le róla a tálat!
6. Lyukaszd ki a lufit!
Forrás: blog.makezine.com |
7. Engedd le!
8. Íme a kész mű, még üresen.
9. Pakolj bele gyümölcsöket!