Gasztro

Itt a vodkás pizza – csak felnőtteknek!

Szigorúan felnőtteknek árulják a legújabb pizzacsodát, amiben annyi vodka van, hogy még be is lehet tőle rúgni, persze egynél többet kell enni hozzá.

 

Most már nemcsak egy korsó sör mellé, hanem ehhez a bizonyos pizzához is elkérik a személyigazolványt a tengerentúlon. Egy bostoni gyorsétterem ugyanis gondolt egy nagyot, és a pizzatésztába beöntöttek pár felest, így lett az étlapon vodkás pizza, ráadásul hogy még fokozzák az élvezetet, málnás vodkát tesznek az olasz specialitásba. Állítólag legalább hármat meg kéne belőle enni, hogy a vodka az ember fejébe szálljon.

Itt a vodkás pizza - csak felnőtteknek!

Eredetileg cseresznyés pizzát szerettek volna készíteni (ez is elég rendhagyó ötlet) és a szárított cseresznyét előtte likőrbe áztatták, és amikor kisült a pizza, rájöttek, hogy olyan erős benne az alkohol, hogy ezt 21 év alatt nem adhatják a vendégeknek. Aztán végül megszületett a málnás vodkás pizza ötlete, amit őszintén szólva így elsőre nehezen tudunk elképzelni. De nagyon várjuk azt a pillanatot, amikor itthon is előrukkol valaki a pálinkás pizza receptjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top