nlc.hu
Gasztro
Baconszőnyeg a tökéletes szendvics titka

Baconszőnyeg a tökéletes szendvics titka

Az igazi szendvicsfüggők tudják, hogy a feltétek elhelyezését rendkívül fontos elég alaposan átgondolni és megtervezni, elég ugyanis egyetlen apró hiba ahhoz, hogy a szendvics ne tökéletes, hanem csak simán jó legyen…

Imádjuk a sütőtökös baconös szendvicset, ahogy az édeskés tök és a sós ropogós bacon egy falatban egyesülnek, az egészen hátborzongatóan jó, de valahogy a bacon mindig túl hamar elfogy, esetleg kicsúszik a szendvicsből. Ez az ötlet azonban feloldhatja a szendvics és a köztünk lévő évek óta tartó konfliktust.

A feladat egyszerű: függőlegesen és vízszintesen is 3-3 baconszeletre lesz szükségünk, amit egy sütőpapírral kibélelt tepsibe teszünk. A szeleteket a képen látható módon átbújtatjuk úgy, hogy a végén egy szőnyeghez hasonlító képzőművészeti alkotást kapjunk, majd 200 fokon 8-10 percre mehet a sütőbe, hogy pirosra süljön. Aztán pedig irány a szendvics, amiből garantáltan nem fog kicsúszni és még jól is néz ki, ráadásul ez sokkal használhatóbb ötlet, mint a baconös koktél.

Baconszőnyeg a tökéletes szendvics titka

 

Kép forrása: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top