Gasztro

Csábító sütemények, csábító nyeremény

Kifogytál az ötletekből? Nem tudod, milyen finomsággal lepd meg szeretteid az ünnepekre? Meríts ihletet a Sütnijó weboldalán, és adj ötleteket másoknak is, hogy megnyerhesd a Dr. Oetker Csábító sütemények című szakácskönyvét. Mert a sütés elismerést érdemel!

Minden háziasszonynak jár az elismerés! Csodálatos érzés, amikor családtagjaink és barátaink egyszerűen nem tudnak betelni ínycsiklandó süteményeinkkel, vagy amikor ódákat zengenek a finomságokról. Hogy milyen, amikor mindezt egy ismeretlen teszi? Még nagyszerűbb érzés, hiszen megerősít minket abban, hogy érdemes órákat töltenünk a konyhában, és csodálatos finomságokkal kísérleteznünk.

Csábító sütemények, csábító nyeremény.

 

A Sütnijó nem csak egyszerű recepttár! Egy közösség, ahol életre kelnek a fakanalak, dalolnak a tepsik és isteni sütemények születnek. Ezen az oldalon nemcsak ihletet meríthetsz egy-egy karácsonyi finomsághoz, hanem új barátokra is szert tehetsz, akik szintén a konyhai kreativitásnak hódolnak.

Ráadásul a közösség tagjaként számos élménnyel gazdagodhatsz: receptjeiddel, hozzászólásaiddal, értékeléseiddel és alkalmi küldetéseink teljesítésével kitüntetéseket szerezhetsz – és így elismerést vívhatsz ki minden Sütibarát körében -, továbbá muffinpontokat is gyűjthetsz, amelyekért értékes Dr. Oetker-nyereményekkel ajándékozunk meg.

Csábító sütemények, csábító nyeremény.

 

Készíts ínycsiklandó süteményeket jól bevált receptjeid alapján, töltsd fel őket fotóval együtt a Sütnijó weboldalára, és gyűjtsd értük a muffinpontokat, hiszen a 30 legtöbb pontgyűjtőt most egy Dr. Oetker Csábító sütemények című szakácskönyvvel ajándékozzuk meg!

Boldog karácsonyt és kellemes sütögetést kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top