Gasztro

Földet esznek a luxusétteremben

A bizarr gusztusú vendégeknek mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk.

A Tokióban működő Ne Quittez Pas luxusétteremben a legpuccosabb fogások fő összetevője egy speciális földféle, a kanuma.

Földes rizottó
Földes rizottó

Az étterem séfje, Toshio Tanabe néhány éve megnyert egy főzőversenyt az általa kifejlesztett földszósszal, ezután kísérletezte ki a többi fogást. Ma már földlevest, földes rizottót, földöntettel ízesített salátát, földgratint, földkocsonyát és földfagylaltot is rendelhet az, akinek van gusztusa és persze elegendő pénze rá. A fogások ára ugyanis 10 000 jentől, azaz nagyjából 25 000 forinttól kezdődik.

Földfagyi

Földfagyi

Forrás: Oddity Central

Egy amerikai magazin munkatársai megkóstoltak néhány fogást az étlapról, és beszámolójukban azt állítják, hogy mindegyik isteni volt, és csak egy egészen kicsit érezték bennük a földes ízt.

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top