Egy párizsi fagyizóban árusítják ezeket az innovatív fagylaltgombócokat, melyek nem olvadnak el attól, ha közvetlenül vesszük őket kézbe.
A gombócokat egy speciális összetételű, ehető héj borítja, melynek a belsejében hűtés nélkül is akár 8 órán át hideg és tökéletes állagú marad a fagyi. A héjba harapva kezdhetjük fogyasztani az édességet, amely kizárólag a szájban olvad.
A gombócok jelenleg háromféle ízben készülnek: mangófagyi kókuszos héjjal, vanília mogyorós héjjal, illetve csokoládé szintén mogyorós héjjal.
Ősztől az Egyesült Államokban is piacra dobják az újfajta fagylaltot, az ötletgazda hosszabb távú célja azonban az, hogy a terméket automatákból árusítsák, melyeken a vásárlók maguk állíthatják be a fagylalt és a héj kívánt ízeit. Addig is azonban, ha a francia fővárosban jártok, a Louvre közelében keressétek a WikiBar fagyizót, és kóstoljátok meg a különlegességet!