Gasztro

3 finom jégkrémnyalóka

Elolvadunk ebben a nagy hőségben, és nem szívesen állunk a tűzhely mellé sem. Ezekkel az egyszerű jégkrémnyalókákkal felfrissítheted a családot.

Kiwis csoda

A kiwit vágd szép karikákra, aztán mártogasd étcsokoládéba! Előtte szúrj bele pálcikát, hogy majd ha kiveszed a fagyasztóból, meg tudjátok fogni. Szerintünk például eperrel is működik, és akár tejcsokiba is mártogathatod, finom lesz és hűs.

3 finom jégkrémnyalóka

Joghurtos finomság

Az alapverzióban keverj össze natúr vagy görög joghurtot egy kis tejjel, aztán tegyél bele kis eperdarabkákat vagy akár ribizlit. A „bonyolultabb” verzióban kekszdarabkákat is tesznek bele, a lényeg, hogy ha nagyon egészséges verziót akarsz, ezt hagyd ki. (Vagy tegyél bele egészséges kekszet!) Aztán tedd jégkrémformába és fagyaszd le!

3 finom jégkrémnyalóka

Vegyes gyümölcs

Ha olyan szerencsés vagy, hogy csak a kertedbe kell kimenni, hogy összeszedj néhány gyümölcsöt, akkor könnyű dolgod lesz ezzel a jégkrémmel. Persze a piacon is beszerezhetsz kedvedre epret, barackot, görög- és sárgadinnyét. Kockázd fel, tedd bele akár egy kis műanyag pohárkába, persze pálcát szúrj bele, öntözd meg egy kis gyümölcslével. Isteni lesz, ha megfagyott.

3 finom jégkrémnyalóka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top