Gasztro

Valósítsd meg álmaid konyháját!

A hétköznapok és az ünnepek szerves része, a meghitt családi együttlét és az izgatott sürgés-forgás terepe - a konyha az élet számos eseményében kulcsszerepet játszik. Ezért fontos, hogy a lakásnak ez a helysége tökéletesen ötvözze a kényelmet és a praktikumot. Az IKEA rugalmas FAKTUM konyharendszerét azzal a céllal fejlesztette ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára, az otthon sajátosságaihoz leginkább illeszkedő megoldást. Az IKEA FAMILY tagok ráadásul most kedvező hitelfeltételekkel és kedvezményekkel juthatnak hozzá álmaik konyhájához.

Legyen szó a reggeli kávé vagy egy ötfős vacsora elkészítéséről, a konyhában eltöltött időt megédesíti, ha minden eszköz könnyen hozzáférhető, és a főzés során nem kell takarékoskodni a hellyel. A kreativitás, gondoskodás színhelye ugyanakkor nem lehet teljes az egyéniségedet tükröző elemek nélkül. Nem is olyan könnyű tehát kisütni, hogy hogyan legyen a lakásnak ez a része valóban a Te konyhád.

Valósítsd meg álmaid konyháját!

 

Az IKEA az egyszerű és az exkluzív konyhák megálmodói számára egyaránt hasznos támpontokat nyújt. Helytakarékos megoldást keresel? Az svéd vállalat konyhaszigeteinek segítségével kis helyen elfér a mosogató, a sütő és a munkalap. Nincs sok időd a főzésre? Az indukciós főzőlapoknak köszönhetően gyorsabban elkészítheted a vacsorát, mint más tűzhelyeken. Sőt, az IKEA az igazi mesterszakácsokra is gondolt. Okos konyhai tárolókkal és a szekrények belső rendszerezését megkönnyítő kiegészítőkkel segít rendet teremteni az ínyenc fogások elkészítéséhez szükséges speciális eszközük kavalkádjában.

Valósítsd meg álmaid konyháját!

 

A tökéletes konyha megvalósításához tehát nem kell más mint a fantáziád és néhány praktikus megoldás. Az IKEA most ráadásul az álomkonyha finanszírozását is megkönnyíti. Az IKEA FAMILY klubtagok október 2-ig 10 hónapos futamidő mellett kamat és kezelési költség nélkül vásárolhatnak hitelre az áruházakban. Továbbá 200 ezer forint feletti konyha vásárlása esetén IKEA-kártyát kapnak, amely jelentős kedvezményt biztosít a háztartási gépek árából. Az ajánlatról és annak feltételeiről részletes információt találnak az érdeklődők az IKEA weboldalán, a www.ikea.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top