Gasztro

Napi 3 recept: főszerepben a merész színek

Gasztrobloggereink ezúttal színes, ínyenc fogásokkal készültek.

Házi chips, lila krumpliból – Gabojsza konyhájából

A lila krumpli chips rozmaringgal és sült fokhagymával készült mártogatóssal az egyik kedvenc nasink. Kár, hogy nem tudok egyszerre ipari mennyiséget gyártani belőle, pedig bármennyi elfogyna…Kattints a receptért!

Napi 3 recept: főszerepben a merész színek


Napi 3 recept: főszerepben a merész színekVörösboros, tonkababos szilvaleves – Hahópihe konyhájából

Kaptunk pár szem szilvát apósomtól, de még mindig nem változott meg néhány családtag étkezési szokása. Márpedig Egyeskénél a gyümölcs szinte tiltólistás…  Így 5 évesen is még mindig az alma meg a banán a jolly joker, illetve az eper és a málna, de ezeknek igen rövid a szezonjuk. Viszont levesben elég sok mindent el lehet sütni… akarom mondani főzni. Hogy ne legyen olyan uncsi, vörösborral és tonkababbal készült. Szerintem csúcs! Kattints a receptért!

 

 

 

Marcipános répatorta citromos túrókrémmel – Gasztrofitnesz konyhájából

A hétvégén megint a konyhában laktam… foghatjuk akár a hidegre is, ami miatt a lakás összes többi részén megvesz az Isten hidege, és a sütő mellett legalább meleg van… de inkább ez a fura hormonváltozás, ami miatt más se jár a fejemben, mint hogy mit, hogyan lehetne számomra és más örökös diétára kárhoztatott sorstársak számára is fogyaszthatóvá tenni…  Kattints a receptért!

Napi 3 recept: főszerepben a merész színek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top