A séf legyen veled különleges receptjei szombaton és vasárnap 17:00 órakor, a TV Paprikán. A séf ajánlásával íme a szombati műsor kedvence a dödölle:
Dödölle
1 kg héjában, sós vízben megfőzött, majd megtisztított és egyenletesre tört burgonyához hozzáadunk 1 teáskanál sót és fél kiló lisztet, majd kézzel jól összedolgozzuk. A darabokra vágott masszából lisztezett kézzel hengereket sodrunk, nagyobb darabokra vágjuk, amelyekből nudlikat formázunk, majd addig főzzük, amíg feljönnek a felszínre (5-8 perc). Felforrósított serpenyőben megpirítunk 15 deka kockákra vágott császárhúst, hozzáadunk egy fél fej apróra vágott vöröshagymát, majd következnek a kifőtt nudlik, 3 gerezd apróra vágott fokhagyma és 1 mokkáskanál bors, és megpirítjuk. Forrón, tejföllel és savanyúsággal tálaljuk.