nlc.hu
Gasztro
Napi 3 recept: villantós csokis édességek

Napi 3 recept: villantós csokis édességek

Házi csoki, Dörmi maci és csokiszuflé – ezekkel a desszertekkel villantanak ma bloggereink, és nem is akármekkorát.

Citromkrémes-kekszes Doki-csokiCsak a Puffin konyhájából

Az a jó a rossz időben, hogy lehet bonbonozni, csokikat gyártani, járatni a sütőt anélkül, hogy bárki bolondnak nézne. Nem mintha ez nyáron zavarna… Úgyhogy tovább bővül a Doki-csoki-kínálat. Lemon curd for president!! És ha még nem mondtam volna, ez a tábláscsoki-gyártás irtó jó móka. Kattints a receptért!

Napi 3 recept: villantós édességek


Dörmi maci
HahoPihe konyhájából

Na egyik délután jó kedvemben talált a hangulat, és megesett a szívem a maciformán. Ráadásul épp kimaradt egy csomó tészta a Szülinapi torta gyártásából. Történt ugyanis, hogy kikevertem a teljes adagot, de időközben meggondoltam magam, és a kis tortaformát használtam. Kattints a receptért!

Napi 3 recept: villantós édességek


Csokiszuflé – Bonnie konyhájából

Az egyik kedvenc csokoládés édességem. A legfinomabb vaníliafagyival. És úgy az igazi, ha a közepe még folyós. A tegnapi éttermi szuflé hatására itt a recept, amit otthon szoktam készíteni. A szufléformákat még jó régen az IKEA-ban vettem. Azóta már nemcsak csokis, hanem almás, citromos felfújtat is készítettem, de jöjjön most a csokoládés recept. Fontos, hogy jó minőségű csokoládéból csináljuk és magas kakaótartalmúból. Kattints a receptért!

Napi 3 recept: villantós édességek


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top