nlc.hu
Gasztro
Parfümmel fokozzák az ételek ízét

Parfümmel fokozzák az ételek ízét

Új árnyalatot kap a gasztronómiai élmény.

Egy londoni parfümőr, Louise Bloor különleges vacsoraesteket szervez, ahol speciális élelmiszerparfümökkel illatosított fogásokat szolgálnak fel.

A menüben olyan fogások szerepelnek, mint például az uborkaparfümmel permetezett gazpacho, a jázminos habcsók fehér csokoládéval és fekete borssal vagy épp az ánizsspray-vel illatosított céklalé.

A parfümőr szerint a szokatlan illatosítás egy újabb árnyalattal gazdagítja a gasztronómiai élményt, és még élvezetesebbé teszi az ízeket.

Forrás: Trendhunter

0 seconds of 0 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
00:00
00:00
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top