Gasztro

A Tefal karácsonyi receptversenyének nyertesei

A Tefal november 25. és december 8. között különleges receptversenyt indított, melyre a szokásoktól eltérő, újragondolt karácsonyi recepteket vártak a szervezők. A "Hagyományos karácsonyi fogások újragondolva" témájú versenyre a pályázók bármilyen karácsonyi receptet beküldhettek, melyek felhasznált alapanyagokban, elkészítésben, tálalásban, vagy bármilyen egyéb módon eltérnek a hagyományos karácsonyi fogásoktól.

A rengeteg beérkezett, ötletes és valóban újragondolt receptben számos esetben köszöntek vissza az egészséges életmód, ezen belül is legfőképp a gluténmentes és cukormentes, vagy a paleotáplálkozás elvei. Emellett a zsűri számos olyan recepttel is találkozhatott, melyekben az adott fogás egyedi megvalósítása dominált, akár formavilágban, akár felhasznált alapanyagok tekintetében.

A beérkezett receptek közül a Tefal és az Nlcafé zsűrije az alábbi három receptet találta a legjobbnak, és a megadott témához legjobban illeszkedőnek:

1. helyezett, a 10 db-os Tefal Classy Chef nemesacél edényszett nyertese:

Tóth Ditta: Diós „pulykabeigli” spenótos burgonyapürével és házi vörösáfonya-lekvárral

A Tefal karácsonyi receptversenyének nyertesei

2. helyezett, a 3 db-os Tefal Ceramic Control kerámiabevonatú edényszett nyertese:

Gerlachfalvy Réka: Fehérboros töltött szőlőlevél

A Tefal karácsonyi receptversenyének nyertesei

3. helyezett, a 2 db-os Tefal Talent tapadásmentes edényszett nyertese:

Szabó Veronika: Marcipánnal töltött aszalt szilvás bejgli

A Tefal karácsonyi receptversenyének nyertesei

Gratulálunk a nyerteseknek, és békés, boldog karácsonyt kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top