Gasztro

Főzelék újrahasznosítása: zöldséges batyuk

Szinte lehetetlen mindig mindenből épp annyit főzni, hogy az pont el is fogyjon. Jó érzés, ha nem kell ételt kidobni, de a maradék zöldségfőzelék sorsa megpecsételődni látszott, amikor úgy alakult, hogy a sikeres premiert követően két egymás utáni napon ebédeltünk otthon – írja blogerünk, aki aztán remekül feltalálta magát.

Répa, borsó, kukorica – semmi fakszni, sima zöldségfőzelék volt újkorában a megmenteni szándékozott maradék, amit első nap egyben sült pulykamellszeletekkel ebédeltünk. Volt még a hűtőben egy bontatlan csomag réteslap, ebből mindig össze lehet dobni valamit, a múltkor remek kis káposztás-húsos rétestorta készült. Most meg kis zöldséges csomagok.

Hozzávalók

•  1 csomag réteslap

• 1 kisebb tál sűrűbb főzelék

• 3-4 evőkanálnyi kókuszolaj

• 1 tojás (a kenéshez)

Az elkészítés módját az Időtetrisz blogon találod.

Főzelék újrahasznosítás: zöldséges batyuk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése