nlc.hu
Gasztro
A hólabda nem csak télen jó – így készítsd!

A hólabda nem csak télen jó – így készítsd!

Amire szükség lesz a hólabdához: idő és sok türelem – de megéri, mert a végeredmény nagyon finom! A többi hozzávalót pedig lejjebb találod. Jó sütést!

Hozzávalók:

Tészta:
30 dkg porcukor
• 8 ek forró víz
• 8 db tojás
• 25 dkg liszt
• 1 csomag sütőpor
• 2-3 ek kakaópor (attól függ mennyire szeretnéd kakaósra a piskótát)

Krém:
• 5 dl tej
• 5 ek liszt
• 20 dkg porcukor
• 25 dkg vaj
• + kókuszreszelék (esetleg olvasztott csoki a tetejére)

Hogyan készítsd el? A receptet a Masnis szuflé blogon találod.

A hólabda nem csak télen jó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top