Gasztro

A hólabda nem csak télen jó – így készítsd!

Amire szükség lesz a hólabdához: idő és sok türelem – de megéri, mert a végeredmény nagyon finom! A többi hozzávalót pedig lejjebb találod. Jó sütést!

Hozzávalók:

Tészta:
30 dkg porcukor
• 8 ek forró víz
• 8 db tojás
• 25 dkg liszt
• 1 csomag sütőpor
• 2-3 ek kakaópor (attól függ mennyire szeretnéd kakaósra a piskótát)

Krém:
• 5 dl tej
• 5 ek liszt
• 20 dkg porcukor
• 25 dkg vaj
• + kókuszreszelék (esetleg olvasztott csoki a tetejére)

Hogyan készítsd el? A receptet a Masnis szuflé blogon találod.

A hólabda nem csak télen jó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése