Hozzávalók
20 dkg zabpelyhes keksz (1 cs.)
1 kisebb citrom leve
(ha nagyon sok leve van, elég egy fél is)
2 ek. porcukor
mascarpone
(kb. 1-2 ek.)
Az elkészítésről a HahoPihe blogon olvashatsz
20 dkg zabpelyhes keksz (1 cs.)
1 kisebb citrom leve
(ha nagyon sok leve van, elég egy fél is)
2 ek. porcukor
mascarpone
(kb. 1-2 ek.)
Az elkészítésről a HahoPihe blogon olvashatsz
Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.
Minket bármikor megtalálsz, ha kérdésed van, inspirációra vágysz vagy tudni szeretnéd, mi zajlik körülötted. Az átérzi a mindennapjaidat, mert valódi nők, férfiak, testvérek, barátok készítik. Neked, veled, érted írjuk az ország legnagyobb online női magazinját.
A link vágólapra másolása megtörtént!
A link vágólapra
másolása sikertelen! :(