Gasztro

Janza Kata: diétába kezdett az amúgy is vékony színésznő

Scarlett O’Harát alakítja nyáron a szegedi Elfújta a szél előadásokban az Operettszínház sztárja, aki a szerepe miatt komoly diétába és edzésekbe kezdett.

Fiatalabb korában soványsága miatt számtalanszor cikizték Janza Katát: “Az Elisabeth bemutatójának időszakában megküzdöttek velem a jelmeztervezők. Nem győztek rám mindenféle díszeket, csipkéket, masnikat aggatni, hogy valahogy eltereljék a figyelmet a soványságomról. Vékony volt a vállam, beesett az arcom. Családi ebédeken is gyakran téma volt, miért ilyen vézna ez a lány.”

Most azonban fordult a kocka, és fogynia kell. Az Elfújta a szél című darabban Scarlett O’Harát alakítja a Szegedi Szabadtéri Játékokon, és szerepe szerint jóval fiatalabb, naivabb lányt kell alakítania, az pedig ritka és nagy kihívás, hogy ahogy ő fogalmaz: korban visszafele kelljen játszani. Kötelességének érzi mindent megtenni a sikerért. “Imádok enni, de két gyerek után már jobban oda kell figyelni. Úgyhogy most többek között káposztalevest eszek, és kerülöm a szénhidrátot, az edzésekben pedig Szentgyörgyi Rómeo van segítségemre, a fogyókúra miatt elsősorban a kardió edzésekre van szükségem.”

Janza Kata: diétába kezdett az amúgy is vékony színésznő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top