A módszer nagyon egyszerű, kell hozzá egy nagy fedeles műanyag doboz, ebben fogunk panírozni. Tegyük bele a a panírozni kívánt gombát, és adjunk hozzá joghurtot. Nekem kb. 70 dkg csiperkéhez 1 evőkanál joghurtra volt szükségem. A mennyiség függ attól, hogy mennyi a panírozandó mennyiség, illetve mekkora annak a felülete (mennyire apró). Rázzuk jól össze. Fontos, hogy a joghurt jól benedvesítse a felületet, de ne tocsogjon.
Tegyünk hozzá lisztet. Ez kb. 1,5 evőkanál volt. Rázzuk jól össze.
Jöhet a felvert tojás (jelen esetben egy darab), és persze rázd, rázd rázd!
Legvégül pedig a zsemlemorzsa (itt 2-3 evőkanál), és rázás!
És lehet sütni:
És mi a helyzet, ha csirkét paníroznál? Tudd meg A napfény illata blogról!