Mindent tud, amit egy nyári tortától elvárhatunk. Szép is, finom is, málnás is és piskótás is. Nincs meg 10 perc alatt, de nem is bonyolult. Csak azért időigényes, mert hűlniük kell a rétegeknek. De ha egyszer elkészül, akkor rájövünk, hogy megért minden percet.
Hozzávalók (18 cm átmérőjű tortaformához):
A piskótához:
3 tojás
5 dkg cukor/eritrit
6 dkg liszt
A málnazselés réteghez:
25 dkg málna
5 dkg cukor
3 lap zselatin
A fehér, tejszínhabos tejfölös réteghez:
(TIPP: szerintem az itt megadott mennyiség felét használjátok!!)
45 dkg tejföl (1 nagy doboz)
8 dkg porcukor
2 dl hideg habtejszín
A tetejére:
5-10 dkg friss málna
A torta elkészítésért kattints ide!
Ha további málnás finomságokra vágysz, akkor pedig kukkantsd meg ezeket a málnás kosárkákat!