Sült cukkini, szójaszószban pácolt tofu, köleskása
Hozzávalók:
- 1 kisebb cukkini, vékonyra felszeletelve
- 1 tömb natúr tofu, háromszögre vágva
- 1 bögre köles
- 2 ek. szójaszósz (soyu)
- 2 ek. kukoricaliszt
Elkészítés:
A kölest mossuk meg. és 2x annyi vízzel felöntve főzzük puhára.
A karikára szeletelt cukkinit sózzuk, borsozzuk. (Megszórtam egy csipetnyi indiai fűszerkeverékkel is.)
A tofukockákat, -háromszögeket tegyük egy tálba, locsoljuk meg szójaszósszal, és forgassuk meg benne. Szórjuk meg kukoricaliszttel, ebbe is forgassuk meg.
A cukkinit és a tofut tegyük egy sütőpapírral fedett tepsire, és süssük készre. (kb.12-15 perc)
Készítsd el hozzá a Uborkás csicseriborsó-salátát is! A leírását a Marmalade blogon találod!