Kata főz: paleo répasüti friss barackkal

nlc | 2014. Augusztus 15.
Azért remek választás a répa, mert így nem lesz száraz a kókuszlisztből készült sütemény, és mivel mindkét hozzávaló édeskés, cukrot nem is kell tennünk bele. A végén lekvár helyett friss barackból készült szósszal tálaljuk.
Angyalosy Kata

Ha valaki olyan szerencsés helyzetbe kerül, hogy a francia–német határ közelében él húsz évet, az a levegővel szívja magába a gasztronómia szeretetét. Kata megannyi főzőkurzus után, Michelin-csillagos séfektől ellesett trükkökkel a kuktafazekában tért haza három évvel ezelőtt. Innen pedig csak egy lépés volt, hogy valóra váltsa álmát, és megnyissa saját lakáséttermét. Azóta pedig a gasztronómia tölti ki a mindennapjait, szentül hisz a fűszerek hatalmában és a minőségi alapanyagok fontosságában. Folyamatosan próbál valami újat kitalálni, legyen szó akár rántott húsról, akár bonyolultabb fogásról, egy biztos, nála mindig kerül valamilyen trükk is a tányérra.

Exit mobile version