Gasztro

Kata főz: így lesz még finomabb a rántott husi

Gondolhatnánk, hogy ezen az ételen aztán nincs mit variálni, pedig egy olajtól tocsogó, ízetlen darab igen kiábrándító tud lenni. Angyalosy Kata most több olyan titkos praktikát is megoszt velünk, amitől különlegesen finom lesz.

Angyalosy Kata

Ha valaki olyan szerencsés helyzetbe kerül, hogy a francia–német határ közelében él húsz évet, az a levegővel szívja magába a gasztronómia szeretetét. Kata megannyi főzőkurzus után, Michelin-csillagos séfektől ellesett trükkökkel a kuktafazekában tért haza három évvel ezelőtt. Innen pedig csak egy lépés volt, hogy valóra váltsa álmát, és megnyissa saját lakáséttermét. Azóta pedig a gasztronómia tölti ki a mindennapjait, szentül hisz a fűszerek hatalmában és a minőségi alapanyagok fontosságában. Folyamatosan próbál valami újat kitalálni, legyen szó akár rántott húsról, akár bonyolultabb fogásról, egy biztos, nála mindig kerül valamilyen trükk is a tányérra.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top