Hozzávalók:
50 dkg héjában főtt, lisztes burgonya
35-40 dkg sima liszt
1-1,5 dl langyos víz
2 tojássárgája
3 dkg friss élesztő
1,5 tk. só
1 tk. cukor
3 ek. napraforgóolaj
olaj a sütéshez
Az elkészítésről a Szilvásgombóc blogon olvashatsz!
50 dkg héjában főtt, lisztes burgonya
35-40 dkg sima liszt
1-1,5 dl langyos víz
2 tojássárgája
3 dkg friss élesztő
1,5 tk. só
1 tk. cukor
3 ek. napraforgóolaj
olaj a sütéshez
Az elkészítésről a Szilvásgombóc blogon olvashatsz!
Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.
Minket bármikor megtalálsz, ha kérdésed van, inspirációra vágysz vagy tudni szeretnéd, mi zajlik körülötted. Az átérzi a mindennapjaidat, mert valódi nők, férfiak, testvérek, barátok készítik. Neked, veled, érted írjuk az ország legnagyobb online női magazinját.
A link vágólapra másolása megtörtént!
A link vágólapra
másolása sikertelen! :(