Gasztro

Így készül a nagyi baracklekváros linzere

Napokig ettem a linzert, és nem tudtam megunni. Várjatok egy fél napot, hogy a lekvár átitassa kicsit a linzert. Omlósan puha lesz, és ti sem tudjátok majd abbahagyni...

Hozzávalók

A tésztához:
• 38 dkg búzaliszt
• 25 dkg vaj
• 12 dkg porcukor
• 1 cs. vaníliás cukor
• 2 tojássárgája
• 1 citrom reszelt héja

Töltelék:

Ízlés szerint a kedvenc lekvárunk. Én a tavalyi barackot vettem elő, tegyétek ezt ti is!

Hogyan készítsd? Tudd meg a GastRobertolini blogról!

Így készül a nagyi baracklekváros linzere

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése