1. Piac! Menjünk ki szombat délelőtt egy piacra, és vásároljunk be minél változatosabban.
2. Újratervezés! Itt van például a petrezselyemgyökér: több ezren nagy elégedettséggel készítették el Reni fokhagymás paleolángosát, tegyünk vele egy próbát mi is. A már három toplistás szakácskönyv szerzője szerint szakadjunk el a megszokásoktól. A karfiolrózsából 3 perc alatt rizottót piríthatunk, a család kedvence serpenyős egytálétellel pedig pár száz forintból egy kiadós vacsorát dobhatunk össze.
3. Csak kreatívan! Nagyon sok praktikus és izgalmas konyhai eszközt vethetünk be. Reni legújabb kedvencei a zöldséggyalu és a kettő az egyben julienne-hámozó, amelyekkel dekoratív sárgarépa-, uborka-, illetve céklacsíkokat és spirálokat készíthetünk a gyermekeink szendvicsébe is.
Nemrég az Aréna Plaza Tchibo-estjének háziasszonyaként Reni élesben tesztelte az egészséges ételkészítést segítő legújabb konyhai megoldásokat is. A “Főzzünk valami finomat!” konyhai kollekciót az egészséges, modern ételkészítési ötletek mellett a trendi dizájn, a természetes anyagok és a minden apróságra odafigyelő megoldások ihlették – mindezek mellett a német márka szigorú minőségi követelményeit, ám a kedvező árakat is szem előtt tartva.
Érdemes körbenézni, mert az új konyhai kollekció csupán limitált mennyiségben érhető el. Ha még több tippre lenne szükségünk, ne maradjunk le a Tchibo Magyarország Facebook-oldalán három héten át tartó Exkluzív Gasztrokalandról sem, ahol további időtakarékos tippeket és könnyen elkészíthető receptötleteket leshetünk el.