Gasztro

Valentin-napi program: tudd meg, milyen a szexi gyöngyözőbor

Az ország legnagyobb borkóstolóját szervezi a Borjour. Február 14-én a Millenáris két csarnokában 220 borászat és 30 gasztronómiai kiállító mutatja be borait és termékeit.

A résztvevők délután 4-től este 10 óráig több mint 600 borból válogathatnak. Persze az sem véletlen, hogy az eseményt éppen Valentin-napon tartják: a rendezvény része lesz a Valentin-szalon, ahol borkaszinó játékok, illatmintás tesztek várják a vendégeket, továbbá egy “romantikus borsor”, olyan beszédes nevű borok végigkóstolásával, mint az Első Szerelem, a Flört, a Szenvedélyes Hétköznapok vagy Bezerics Dani Szexi Kis Gyöngyözőbora.

A Borjour Magnum a tíz évvel ezelőtt elindult Borjour kóstolósorozat legnagyobb állomása, melyet az idén hatodik alkalommal szerveznek meg. Mára a rendezvény az ország egyik legfontosabb boreseményévé vált, melyen a kis és közepes családi borászatoknak is lehetőségük nyílik a szakma és a nagyközönség előtti bemutatkozásra.

Valentin-napi program: Tudd meg, milyen a szexi gyöngyözőbor

A rendezvényre jegyek elővételben online a Borjour oldalán, illetve nyolc budapesti borbárban és kereskedésben kaphatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top