Gasztro

Gyors vacsora: halpogácsa curryvel

Majdnem fasírt, majdnem pogácsa, de igazából egyik sem a mai gyors vacsoránk. A curryvel felturbózott hal kisütve csak jó lehet.

Halpogácsa curryvel

Hozzávalók:

  • 60 dkg darált vagy apróra vágott fehér húsú halfilé
  • 2 db tejben áztatott zsemle
  • 1 ek currypor
  • 1 csokor petrezselyem
  • tengeri só
  • 1 tojás
  • zsemlemorzsa

A halat összekeverjük a kinyomkodott zsemlével és az egész tojással. Ízesítjük sóval, curryvel és finomra vágott petrezselyemmel. Kevés zsemlemorzsát adunk hozzá, és vizes kézzel pogácsákat formázunk belőle. Kevés olajon mindkét felén megsütjük. Friss zöldsalátával vagy párolt zöldségekkel tálaljuk.

Gyors vacsora: halpogácsa curryvel

Még több gyors vacsora:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top