Gasztro

Főzz és nyerj! – lekvár gyorsan, vidáman

Aki eddig azt gondolta, hogy lekvárt főzni csak a téli hónapokban szokás, az nagyot tévedett: a lekvárkészítés még sosem volt ennyire aktuális és szórakoztató, hála a Koronás Befőzőcukornak.
Főzz és nyerj! – lekvár gyorsan, vidáman

Lekváros kenyér, barackízes palacsinta, krémes-édes sütemények nagyanyáink házi dzsemjétől túlcsordulva – ugye, hogy neked is összefut a nyál a szádban?

– És mi van akkor, ha nincs időm órákig állni a tűzhely mellett? – kérdezhetnéd, jogosan. Még szerencse, hogy a mai rohanó világban akad egy megbízható társ a konyhában, a Koronás Befőzőcukor, amely jelentősen megkönnyíti – és lerövidíti – a főzés folyamatát. Pár tíz perc, és máris kenyérre kenhető a finomság, amivel másokat is kenyérre kenhetsz, nagyanyáink jól bevált, semmihez sem hasonlítható receptjét, ízeit követve.

Főzz és nyerj! – lekvár gyorsan, vidáman

Persze a képzeleted szabadon szárnyalhat, és a klasszikustól eltérő, különleges ízvilággal is hódíthatsz: próbáld ki, milyen lekvár készíthető egzotikus gyümölcsökből, bazsalikommal, rozmaringgal, vagy épp gyömbérrel fűszerezve! Az azenlekvarom.hu weboldalon csaknem 40-féle gyümölcsből készült lekvár receptje között böngészhetsz, és gyorsan meg is valósíthatod őket az elkészítésüket bemutató videók – és a Koronás Befőzőcukor – segítségével. Emellett lehetőséged van egyedi címkéket is tervezni, melyek még hívogatóbbá teszik az elkészült remekműveket. Ha rákattantál a különlegességekre, kattanj rá az azenlekvarom.hu-ra is!

A lekvárkészítés nemcsak a konyhában, de online is jó móka: a Koronás Befőzőcukor Facebook-oldalán virtuálisan, szórakoztató játékokban is próbára teheted a kézügyességed és a fantáziád, melyért különféle nyeremények járnak jutalmul. Sőt már egy Koronás Befőzőcukor megvásárlásával nyerhetsz: készítsd elő a kötényed, és legyen a tiéd egy Skoda Fabia!

Főzz és nyerj! – lekvár gyorsan, vidáman

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top