Tonhalas-kesudiós saláta
Hozzávalók:
- 10 dkg feta
- 1 fej jégsaláta
- 1 db tonhalkonzerv
- 1 marék olívabogyó
- 1 marék kesudió
- kevés szőlőmagolaj
Kategóriavacsora
Elkészítési idő30 perc
Nehézségi szintkönnyű
Elkészítés
A salátát megmosom, feldarabolom, meglocsolom szőlőmagolajjal. A tonhalról leöntöm az olajat és a salátához adom. A fetasajtot felkockázom és a olívabogyóval és a kesudióval a salátához adom. Egyet keverek rajta és már lehet is fogyasztani.
Ha tetszett ez a recept, érdemes körülnézni a Bonnie konyhája blogon.
Még több gyors vacsora receptje:
- Tésztavacsora gyorsan – Szicíliai kedvencünk
- 10 perces recept: Sonkás-sajtos csiga vacsorára
- Nyári vacsora: fetás-mentás padlizsánsaláta