Gasztro

Provence-i grillcsirke sült zöldséggel – imádni fogod!

Ezzel a recepttel egy rendkívül egyszerű, különleges és isteni ebédet készíthetünk. Gyorsan megvan, és ilyen meleg napokon nem is lehetne ennél jobbat kívánni.

Nem kell órákat a konyhában sertepertélni, ráadásul több idő is marad a jól megérdemelt pihenésre.

Provence-i grillcsirke sült zöldséggel - imádni fogod!

 

A pácot érdemes előző este elkészíteni, belehelyezni a vékonyra szeletelt, kiklopfolt csirkemellszeleteket, és hagyni, amíg az éjszaka folyamán  a hűtőben jól összeérnek az ízek.

 

A receptért kattints a Lapogat Caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top