Gasztro

Túrórudi-torta gluténmentesen

És igen, tényleg van még lehetőség a túrórudi-tortában. A túrós részben nem sok újdonság van, abban eddig sem volt glutén, hát most sem lett, de most az alapból is kikerült a búzaliszt, mert nincs annyi csillag az égen, ahányan gluténmentes túrórudi-tortát kértetek tőlem.

Szóval itt van, süssétek meg így is, jó lesz! Én meg addig is megmutatom, milyen csudi kis képeket tudok készíteni a szupertelefonommal. Majd még részletesen is beszámolok róla, mert egyelőre az áll-leesés állapotában vagyok, hogy hova jutottunk – mármint fotózás terén. Szóval erről majd még mesélek, addig meg csak simán örülök, hogy megint valóra vált egy miniálmom ezzel a “csináljfotókatatelefonunkkal” projekttel.

Túró rudi torta gluténmentesen

Lassan ott tartok, hogy a dolgok megtörténnek anélkül, hogy összeírnám, miről álmodozom – így most már le sem merem írni őket, nehogy aztán amiatt ne váljanak valóra. Tudsz követni?

A receptért kattints a Csak a puffin caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top