Gasztro

Jó hír a sörfogyasztóknak: itt van a sörlekvár!

Szükségből született meg ez a különleges lekvár: egy hosszú és hideg télen Nancy Warner már nem tudott honnan lekvárt felhajtani a sütihez, sör meg volt otthon.
Jó hír a sörfogyasztóknak: itt van a sörlekvár!

Lekvár sörből

Nem ismer lehetetlen az vermonti nő, Nancy, aki sörből készített lekvárt a vasárnapi süteményhez. Más alapanyag nem lévén otthon, a sörhöz nyúlt, és addig próbálkozott a tűzhely mögött, míg lekvár nem kerekedett belőle.
Végül annyira jól sikerült az újfajta lekvár, hogy egész vállalkozást alapított rá Nancy, és mára 3000 üveggel ad el belőle hetente.

No alkohol

Egyetlen rossz hír a sörkedvelőknek, hogy a cukros-pektines főzés során a sör alkoholtartalma értékelhetetlenül kicsire csökken, viszont a sör karaktere megmarad.

Jó hír a sörfogyasztóknak: itt van a sörlekvár!

Még több sörös cikk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top