Gasztro

Fehér, ropogós házi cipó

Ropogós, illatos cipót sütöttem gyorskovásszal, vaslábasban. El sem tudom mondani, milyen érzés a saját sütésű kenyeret a kezünkben tartani.

Aztán hűlés közben hallgatni az apró ropogásokat, amelyektől hajszálvékony repedések keletkeznek a cipócskán, majd kivárni, hogy meg lehessen végre vágni, és csak úgy üresen, mélyeket szippantva a semmihez nem hasonlítható illatból, beleharapni…

Fehér, ropogós házi cipó

A folytatásárt kattints a Gasztroságok caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése