Ez az időszak az igazi forrócsoki-szezon, mi mást is hoztunk volna nektek, mint a lehető legjobb forró csokit, ami létezik. Ráadásul pillanatok alatt elkészül!
Íme a legjobb a világon!
Összetevők:
1 csésze tej (vagy ha laktóz érzékeny vagy, bármilyen tejhelyettesítő)
1/4 csésze csokoládé (lehet étcsoki vagy bármilyen egyéb csokoládé)
3-4 szem pillecukor
Elkészítés:
Öntsd egy bögrébe a tejet, és tedd bele a csokit. Dobd be a mikróba 1 perc 10 másodpercre. Jól keverd össze, és dobd a tetejére a pillecukrokat. Tedd vissza a forrócsokit a mikróba fél percre, utána várd meg, amíg egy picit kihűl, és ihatod is.
Istenien hangzik, igaz?
Olvass tovább forró csoki témában!
- Fahéjas forró csokoládé, ami miatt szeretjük a hideget is
- Nutellás forró csoki, felnőtt madártej: a legjobb karácsonyi italok
- Alkoholos forró csoki, szigorúan felnőtteknek – recept