Gasztro

Díszítsük fel a süteményeket is az ünnepre!

Karácsony közeledtével minden ünnepi díszbe borul – megjelennek az utcákon az ünnepi fények, az otthonokban előkerülnek az adventi koszorúk, majd karácsonyfát állítunk és feldíszítjük azt. Minden családban szokás ilyenkor süteményeket is sütni – miért ne díszíthetnénk fel ezeket is?
Díszítsük fel a süteményeket is az ünnepre!

A karácsonyi készülődés meghatározza az év végét. Szaladgálunk az ajándékokért, beszerezzük az ünnepi vacsora hozzávalóit, sütünk-főzünk – mindeközben pedig lélekben is felkészülünk az ünnepre.

Azok számára, akiknek még nincs bevált, hagyományos ünnepi édesség- vagy ropogtatnivaló-receptje, esetleg az idén valami újat szeretnének kipróbálni, nagyszerű megoldást kínál a www.sütnijó.hu oldala, ahol rengeteg sós és édes recept között böngészhetnek.

A közös karácsonyi készülődés egyik legjobb módja a süteménykészítés. Ha bevonjuk a gyerekeket is, ők is részesévé válhatnak az ünnepi hangulatteremtésnek, miközben kiélhetik kreativitásukat is!
A kicsik természetesen nem minden feladatba tudnak besegíteni, fontos odafigyelni, hogy ilyenkor se sérüljenek meg: a forró sütő és az éles, szúrós eszközök veszélyesek lehetnek rájuk.

Veszélytelen terep azonban a sütemények feldíszítése: ezt teljesen rájuk bízhatjuk, örömmel készítik majd el ők a meglepetésmintákat a családnak! A sütemények dekorálásában nagy segítséget nyújtanak a Dr. Oetker dekortermékei. A kínálatban minden megtalálható, hogy egyedivé varázsoljuk az elkészített édességeket: szórócukrok, ostyák, fondant… minden, mi szem-szájnak ingere.

Díszítsük fel a süteményeket is az ünnepre!

Ráadásul az ínycsiklandó süteményekkel a sütnijó! karácsonyi nyereményjátékán most nyerhetsz is! Töltsd fel a legszebb sütiképeid, vagy szavazz a kedvenc sütidre, hogy a tiéd lehessen a Kitchen Aid Artisan konyhai robotgép vagy a 33 darab Dr. Oetker ajándékcsomag egyike. Nézz vissza rendszeresen, mert minden nap leadhatod szavazatodat, ezzel is növelve nyerési esélyedet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top